PROMOVARE / PR

Garantia succesului este data si de o buna promovare.Indiferent de dimensiunile evenimentului e nevoie de mediatizare si aparitia publica a subiectului pentru a-ti garanta o prezenta cat mai mare si un feed-back cat mai amplu si mai pozitiv.

De accea venim in sprijinul tau cu solutii in ceea ce priveste strategia de promovare,planificarea campaniei, mediatizarea evenimentului in presa, radio, televiziune,prin promoteri, si chiar abordand metode noi in ceea ce priveste publicitatea.

In acest domeniu imaginatia este singura limita si credem cu tarie ca impreuna putem creea o promovare deosebita cu rezultatele asteptate atat calitativ cat si cantitativ.

 

LOGISTICA

Fiecare eveniment reusit are nevoie de o logistica bine pusa la punct, fiind foarte important ca anumite capitole cum ar fi cazarea, masa si transportul artistilor, staff-ului tehnic si a altor persoane implicate sa fie rezolvate din timp si sa nu constituie o problema in organizare.

 

TEHNICA

Pentru spectacole si evenimente de înalta tinuta, in aer liber sau in spatii inchise, punem la dispozitie scena modulara din aluminiu de pana la 120 mp, echipamente de sunet si lumini de pana la 100.000 W si o echipa de specialisti de prima mana.

 

ARTISTICE

Tot ce inseamna program artistic intra in sarcina noastra:

  • Contactarea si contractarea artistilor solicitati
  • Realizarea desfasuratorului de spectacol
  • Asigurarea programului pentru artisti in afara scenei: Participarea la conferinte de presa / sedinte de autografe si interviuri
  • Stabilirea programului pentru probe tehnice
  • Implicarea in identificare si promovarea in cadrul evenimentelor a artistilor locali consacrati
  • Asigurarea programului pentru copii
  • Asigurarea programului de divertisment din cadrul evenimentului