Cine suntem 

ART TRADITION PRODUCTION s-a impus în show-bizz-ul regional ca fiind un nume prestigios în ceea ce înseamnă soluţiile integrate în domeniul entertainment-ului.Dovada o costituie sutele de evenimente produse cu succes in diferite zone ale tarii, care au oferit momente extraordinare pentru zeci de mii de spectatori si au satisfacut pe deplin cerintele a sute de colaboratori si parteneri.

 

 

De ce sa ne alegi

 

De fiecare data cand organizezi un eveniment, indiferent de dimensiuni, imbinarea tuturor diviziilor implicate poate genera un calvar. De aceea noi iti oferim tot, incepand de la design-ul evenimentului si pana la finalizarea acestuia, venim in sprijinul tau cu solutii  la toate capitolele ce constituie un eveniment.

Respectul fata de client, loialitatea fata de partenerii si colaboratorii nostri, integritatea si nu in ultimul rand lucrul in echipa, sunt valori in care credem, pe care dorim sa le promovam si care ne recomanda in acest domeniu

Pregatirea profesionala a angajatilor, preocuparea în achizitionarea constanta de tehnica de ultima ora, precum si relatiile directe pe care le avem in lumea divertismentului românesc, ne oferă posibilitatea de a aborda cu succes producţia evenimentelor de orice factură.

Desfăşurarea unui eveniment

  Planificare

 

Încă de la începutul colaborării suntem alături de tine pentru a te ajuta să realizezi designul general al evenimentului tău. În această etapă tehnicienii şi consultanţii noştri sunt alături de tine pentru a-ţi oferi cele mai bune sugestii şi posibilitâţi tehnice pentru a crea imaginea perfectă. De asemenea construim timeline-ul evenimentului de la începerea lucrărilor logistice şi până la finalizarea acestuia precum şi listele cu necesarul specific. Partea de promovare a evenimentului se realizează tot în această etapă, cu continuare în pregătire şi suntem aici pentru a te ajuta să realizezi cea mai bună campanie de PR şi promovare.

Pregătire  

 

Această etapă este dedicată pregătirii locaţiei. Fie că este vorba de o nuntă sau un concert în aer liber, amenajarea spaţiului trebuie realizată perfect. Montarea scenei, a echipamentelor şi accesoriilor, cazarea, masa tehnicienilor şi a artiştilor precum şi toate celelalte aspecte logistice cad în responsabilitatea noastră.

Implementare

 

Aici discutăm de evenimentul propiu-zis. Tehnicienii noştri vor realiza un spectacol deosebit pentru tine. Lucrând cu profesionişti, fiecare element din desfăşurarea evenimentului va fi exact cum ţi-ai dorit, fără ca tu în tot acest timp sa fii nevoit să te implici.